product
catalog
E-Commerce Get in touch

Metalwork

50 anni, 1967 - 2017

Nieuwe producten

Spindel-aangedreven stangloze elektrische actuator Elektro SK0-serie

Uitbreiding van de serie: Spindel-aangedreven stangloze elektrische actuator Elektro SK0-serie

Het assortiment elektrische actuatoren van Metal Work wordt uitgebreid met de nieuwe spindel-aangedreven stangloze elektrische actuator Elektro SK0-serie, welke wordt gekenmerkt door zijn extreme compactheid en lichtheid.

De behuizing is gemaakt van extrusieprofiel waarin zich twee "V-vormige" geleidingen bevinden waarover een bewegende wagen glijdt, voorzien van twee slijtvaste glijblokken van acetaal. De speling van de glijblokken kan worden afgesteld door middel van stelschroeven die aan de zijkant van de wagen zijn geplaatst en die kunnen worden gebruikt om eventuele speling veroorzaakt door slijtage op te vangen.

Dankzij de glijblokondersteuning brengt de wagen alleen axiale krachten over naar het aandrijfsysteem dat bestaat uit een zelfsmerende technopolymeer moer en een roestvrijstalen spindel. Aan elke kant van de behuizing zijn twee sleuven voorzien voor het bevestigen van magnetische sensoren.

SK0 elektrische actuator kan worden geleverd met STAPPEN- of BORSTELLOZE motoren met optionele motorrem en/of ingebouwde encoder. Deze actuator kan ook geleverd worden zónder motor of met modules voor koppeling met andere in de handel verkrijgbare motoren.

See product catalog Buy online